2012. január 20., péntek

Party at P3? Yeah, sure! I guess...

Sok dologra fel voltam szerdán készülve, de azért erre akkor sem számíthattam volna, hogyha egy hétig csak erről álmodok előtte... komolyan mondom, ami itt történt az elmúlt egy hétben, az szavakkal le nem írható, de azért egy-két képpel igyekszem illusztrálni!
Az egész ott kezdődött, hogy reggel TBC teszten voltunk, amin ma megbuktam, sőt negatív lett a pontszámom is :) Megbeszéltük, hogy délután elmegyünk focizni a társasággal a parkba. Azért itt a parkot úgy kell érteni, hogy a gyalogkakukk és éhen hal, míg átszaladja :) a nagyjából 2 órás focimeccsen 25 ember vett részt, a világ Mexikó ellen játszott (természetesen sörben fogadva, csak hogy tétje legyen :), a világ nyert a kiváló francia, német, spanyol, koreai, holland (itt a női nem képviseltette magát), brazil, nigériai, pakisztáni és természetesen szerrrrrrb játékosok hozzájárulásával. Arról nem is beszélve, hogy 21-22 fok lehetett kint, verőfényes napsütés... ideális körülmények a focira :)
A meccs után valaki megkérdezte az egybegyűlteket, hogy este lesz-e buli, s mikor válasz nem jött, Javier, a spanyol kolléga csak ennyit kérdezett tőlem: "Arpi, you're up for a party tonight?" Én csak annyit mondtam, hogy én mindig benne vagyok. Hogy ezt most ki hogy értette, azt nem tudom, de 5 perc múlva már az egész diákfalu arról beszélt, hogy este party nálunk :) Javier már készítette a sangriát, a mexikóiak beállítottak 2 karton sörrel, a zenét már mi szolgáltattuk, és vártuk a kedves vendégeket.
Jöttek is, nem kellett őket noszogatni, ha azt mondom, hogy 50 ember 40 négyzetméteren (ha jobban tetszik 430 négyzetlábon :) próbált elférni, akkor lehet, hogy alábecsültem a népek számát. Itt a tűhegynyi helyen tartott hirtelen szambaórától kezdve a fejtörők megszállottjainak próbálkozásain keresztül a híres mexikói toastig (Arriba, abajo, al centro, adentro! = Fel, le, középre, befelé! - amolyan Kun Bélás "Be a szervezetbe!" :) minden volt! Kaptunk is dicséretet a partyért, bár mondom, mi még csak nem is szerveztük, de hát kérdezett minket valaki? :)

Képek az estéről:

Lisette (NED) és Moses (NIG) masszív fejtörés közben. Szinte pattanásig feszülnek az idegek!

Barbara (BRA) és a kíváncsi táncolni vágyó sereg... a táncóra még neki is újdonság volt :)

Nagyjából ilyen volt a népsűrűség, a háttérben zöld ujjú pólóban CJ (USA) - neki a neve így szerepel az ID kártyáján :) - Gábor pedig éppen Tristannal (FRA) diskurál, míg a mosolygós hölgyemény Rosky (MEX). 








De voltak azért itt még csoportképek is ám!

Na, itt már nem sorolok fel mindenkit, de a jobb szélén Javier (ESP) a már emlegetett jómadár :)

Itt pedig középen Purvaja (MU-CAN), aki azért érdekes, mert Mauritiusban született, Kanadában tanul és most ide jött cserediáknak... Most akkor mondja meg nekem valaki, hogy a hideget vagy a meleget kedveli jobban? :)

Azért jól elmúlt a buli :)
Tegnap már úszni is voltunk, nemsokára újra megyünk, csak megesszük reggelinket:

Ehhez pedig no comment :)
Holnap még az is lehet, hogy elmegyünk síelni, ha szerzünk egy autót, ha nem, akkor majd a hetekben - remélhetően pár napom belül tisztázódik, hogyan jutunk autóhoz... max lopunk egyet, fel sem tűnne szerintem a népeknek :)

Next time kicsit mesélek az órákról is, különösen Igor-ról, aki olyan, mint egy őrült tudós az Armageddonból, és olyan az akcentusa, hogy végig vörös volt a fejünk a visszafojtott nevetéstől... Főleg amikor a vector és body szavakat ejtette ki :) Vijektor és bogyi... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése