2012. január 16., hétfő

Egy kis vásárlás, egy kis lakberendezés...

Továbbra sem tudunk 9-ig aludni, gyakorlatilag napkeltével a szemünk is felpattan, aztán csak nyúlunk az ágyban... előbb-utóbb azért megszokjuk ezt is, már csak azért is, mert holnaptól korán kelés, kezdődnek az órák és egyebek :)
Mai napunk vásárlással telt. Meséltem már azokról a helyekről, ahol pénzt lehet költeni... nos, azt itt lehet, de még hogy! Ünnepnapra való tekintettel pedig a megközelítőleg százezer férőhelyes parkolók hadd' ne mondjam, meddig teltek meg vásárlásra éhező családokkal. Volt, aki a kutyát is magával hozta, hátha talál valami érdekeset magának szegény állat a végtelen sorok között... 
Egyetlen "supercenter" kínálatából: 2 sornyi paplanhuzat, Praktiker méretű kertészeti egység, focipályányi ruhaáru, nem kétjegyű kasszamennyiség, Justin Bieber társasjáték (csak erős idegzetűeknek), TV-asztalhoz hegesztett LED-TV... mi csak konyhai, fürdőszobai és némi esztétikai cuccot vettünk, de már a 70 féle serpenyőből is nehéz volt választani, és akkor el tudjátok képzelni, hogy kerestünk szőnyeget :)
Megismerkedtünk brazil és holland diáktársainkkal, most pedig 2215-től buláj lesz. Lehet, hogy látunk civilizációt? :)
Mára csak egy kép, ez is a netről, mert a töltőm nem kompatibilis a hálózattal, Balázs pedig ma nem fényképezett... mindenesetre csak megmutatom, milyen volt a naplementénk:
 

Gyönyörű...
Ja és reggel állítólag esett az eső! :) Már felszáradt, de azért volt egy-két nedvességnyom a járdán... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése