2012. március 26., hétfő

Gépészek vagyunk mi f@sz@ gyerekek...

...járnak helyettünk a fogaskerekek!

Félreértés ne essék, nem estem a trágárság sötét vermébe, csupán a BME Gépész Induló első sorai jutottak eszembe, miután végre sikeresnek bizonyult az akció Pamela új imidzsének lencsevégre kapásáról! Nos, kedves gépész barátaim, a centrifugál regulátor szerelmesei, a tehetetlenség mátrix jól ismerői, bemutatom legújabb custom-made találmányunkat:

Csak hogy mindenki tudja, honnan jöttünk és hova tartunk...


...mert hát ha már egyszer az elülső rendszámtábla nem kötelező, húzhatunk belőle egy kis hasznot is, nemde? :) Ezt a rendszámot látva New Mexico, Texas, Louisiana, Mississippi, Alabama és Florida autósai tisztelettudóan húzódtak félre, hogy utat engedjenek az eszelős gépészeknek és hűséges követőiknek a világ minden tájáról! Mondjuk az Iowa-i kamionosokat nehéz volt meggyőzni, de gyorsan levezettük nekik az elsőfajú Lagrange-egyenleteket - ez mindent megoldott. 

Képek a vakációról gyűjtés alatt, de redukálni kell a számot, mert bele fogok halni, ha 100 képet kell feltöltenem ezen csodálatos internetkapcsolat mellett... szerintem átmegyek a számítógépterembe, és onnan fogom élvezni a blogírás nyújtotta lehetőségeket, addig is legyetek jók és élvezzétek az életet!

Én itt azt teszem :P